Sabíeu que l’Aula Virtual de l’EAPC és accessible via app mòbil?

Si esteu interessats/ades a accedir a l’Aula Virtual amb dispositius mòbils (telèfons o tauletes), us convindrà saber que existeix l’app Moodle Mobile la qual us permet accedir d’una manera més fàcil a tots els vostres cursos i realitzar-ne les activitats, fins i tot quan no tingueu connexió a Internet. Només us heu de descarregar l’app, que és gratuïta, introduir-hi el domini de l’Aula Virtual (aulavirtual.eapc.gencat.cat) i autenticar-vos amb els vostres usuari i contrasenya. Trobareu més informació sobre l'app, en aquesta pàgina d’informació del projecte [en anglès].

L’entorn de formació oberta canvia!

Aquest nou entorn inclou els continguts en obert dels cursos de l’Escola i els sis espais temàtics que hi ha actualment operatius. L’adreça web ha canviat i els comptadors de visites comencen des de zero aquest 2019. L’adreça URL de l’antic Espai de formació oberta deixarà de ser operativa en els propers mesos.

Les PMF dels cursos publicades en obert

Les respostes de les preguntes més freqüents (PMF) dels cursos virtuals i semipresencials de l’Aula Virtual de l’Escola, estaven disponibles per als alumnes dels cursos des de 2012. Des de juliol de 2019 estan publicades també en obert, amb la nova plantilla de l’entorn de Formació Oberta, i per tant estan accessible per a tothom.

L’Aula Virtual canvia de versió de Moodle i actualitza el seu tema visual.

L’entorn virtual d’aprenentatge de l’EAPC està basat en el programari lliure Moodle. Aquest juliol de 2019 hem passat de la versió basada en Moodle 2.8 a la versió 3.5. Hem revisat les funcionalitats de la nova versió, revisat els cursos i les documentacions de suport i configurat paràmetres gràfics perquè visualment sigui més atractiu i la navegació més intuïtiva.